Funkishuse med flotte terrasser

Når du skal have bygget et funkishus, er det ikke kun vigtigt, at alt det indenfor fungerer. Udearealerne er mindst lige så vigtige. Det er det, der binder huset sammen med haven. Er udearealerne indbydende og lækre, vil I få brugt dem meget mere. Når I skal bygge nyt, er det derfor en god ide at tænke dem ind fra start af.

11Living House har i mange år designet funkishuse til moderne børnefamilier. Det er for eksempel i København og på Sjælland. Her er de for eksempel blevet gode til at få udearealerne og indearealerne til at spille godt sammen. Deres huse er typisk lavet, så du kan gå direkte fra stuen og ud på terrassen. Det hele er bundet sammen af nogle store vinduer. Når man er inde i huset, er det derfor nemt at se ud på terrassen og i haven. Når vejret er godt, bliver terrassen nærmest som et ekstra rum i huset. Se mere her for at læse mere.

Når du vælger et funkishus fra Living House, vil du typisk få en overdækket terrasse, der ligger lige op af huset. Du har selvfølgelig også mulighed for at få en terrasse, der ikke er overdækket. Det er op til dig. Men det er rart at have et sted at gå i læ for sommerregn.

Få haven og huset til at hænge sammen i funkishuse

Living House laver huse, der passer til dig og dine behov. Selvom det er huse, der er arkitekttegnede, er der først og fremmest fokus på, at det er hus, som den moderne familie kan bo i. Det skal være huse, der lever op til jeres behov. Det er derfor vigtigt, at I stiller krav til dem.

I mange af deres huse har de lavet døre fra et eller flere af værelserne, der fører direkte ud til haven. Det kan være en god måde at få haven og huset til at smelte sammen på. Så kan man nemt gå fra sit eget værelse og ud i haven. Man er ikke afhængig af at skulle igennem husets havedør i stuen. Det kan give et godt samspil mellem huset og haven. På den måde bliver huset virkelig tænkt ind i den grund, den ligger på.

Det er rart om sommeren at have mulighed for at gå ind og ud, som man vil. Det giver en helt anden følelse at have haven så tæt på, hvor man sover.