Kaffemaskine til virksomheden

Hvis du som en dansk virksomhed står og bøvler med kaffen på kontoret, fordi den er for langsom og upålidelig. Eller hvis den simpelthen bare ikke smager særligt godt, så kan det godt påvirke stemningen på arbejdspladsen, hvis medarbejderne er utilfredse med kaffen.
Det kan medvirke til, at dagen er ødelagt før den overhovedet er begyndt, hvilket man som hverken chef eller medarbejder er interesset i. Det påvirker også effektiviteten, hvis man skal stå og vente 10 min på en kop kaffe, når man er mange medarbejdere på arbejde.
En fuldautomatisk kaffe-/espressomaskine er derfor den idéele løsning til en travl arbejdsplads med medarbejdere, der elsker kaffe.
Kaffeautomater fungerer rigtig godt, når man skal bruge en portion koffein for at styrke energiniveauet inden, at man skal videre og igang med den næste opgave.

Af samme årsag er der blevet etableret en masse professionelle kaffeleverandører, der specialiserer sig i netop dette område.
F.eks. B2B virksomheden Aroma Coffee er et pragteksempel på en virksomhed, der har fokus på det danske erhvervsliv. De sælger nemlig fuldautomatiske espressomaskiner samt fuldautomatiske kaffemaskiner til virksomheder i Danmark, der savner nemme samt billige kaffeløsninger af høj kvalitet.
Fordelen med disse kaffemaskiner er, at man grundet automatisering får en hurtig og brugervenlig proces, men samtidig komprimerer det hverken smagen eller friskheden på kaffen, hvilket mange tror, og derfor fejlagtigt afskriver kaffemaskinen på baggrund af fordomme uden noget hold i.
Måden kaffemaskinenerne fungerer på er, at der i maskinernes bønne-beholder er blevet tilført et selvdoserende system, som automatisk kværner den perfekte mængde kaffebønner og vand til til din kaffekop.
Alternativt er det selvfølgelig også muligt selv at vælge, hvordan portionen skal doseres, hvis man har sine egne præferencer som virksomhed eller medarbejder.

Drikkevandskøler til virksomheden

Dog er det selvfølgelig ikke alle medarbejdere, der kan lide kaffe, så det er vigtigt for arbejdspladsen at have alternativer for at opretholde harmoni. Hvilket også er grunden til, at den ovennævnte virksomhed også har opfundet en smart drikkevandskøler, der gør det muligt til hver en tid at nyde et iskoldt glas vand.
Det er også muligt at vælge en drikkevandskøler, der kan levere frisk vand med eller uden brus for at tilføje noget smag, hvis det ønskes. Det er muligt at slå denne funktion fra/til afhængig af, hvad man har lyst til.
Det er desuden også vigtigt at drikke vand, så man undgår hovedpine samtidig med, at det øger arbejdseffektiviteten, når man skal arbejde i flere timer ad gangen. Det er anbefalet at drikke minimum 2.5 liter vand om dagen, da det har en positiv effekt på hjeret, maven samt dit stressniveau.
Det øger også medarbejernes præstationsniveau, hvilket skaber en positiv synergieffekte, når hele kontoret begynder at drikke vand. Dette sker typisk, når man som virksomhed erhverver sig en drikkevandskøler.
Du kan se et udvalg af drikkevandskølere her: